13 Kasım 2013 Çarşamba

Şeftalili Çikolatalı Kış Pastası

malzemeler:

  • 1 paket hazır pandispanya
  • 1,5 su bardağı soğuk süt
  • 1 paket bitter çikolata
  • 1 kase şeftali reçeli
Üzeri için:
  • Şeftali reçeli
  • 1 paket meyve sosu
  • 1 su bardağı soğuk su
  • çikolata parçaları
Keki ıslatmak için:
  • Kahve
  • Sıcak Su
  • şeker
yapılışı:

Pandispanyanın alt katını pasta tabağına koyun, kahveli su ile hafif ıslatın. Kremayı süt ile çırpın ve kremanın yarısını pasta kekine sürün. Üzerine çikolata parçaları ve şeftali reçeli taneleri dizin. Pastanın üst katını da koyup kahveli su ile ıslatın. Kremanın kalanıyla pastayı iyice kaplayın. Diğer yandan meyve sosunu üzerindeki tarife göre pişirin ve soğuduktan sonra pastanın üzerine yayın. Üzerine şeftali reçeli taneleri dizip çikolata parçaları ile süsleyin. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirip servis yapın. AFİYET OLSUN…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder